Preuzimanje penzionerskih kartica u Bačkoj Palanci i Baču

2565

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere opština Bačka Palanka i Bač da će od ponedeljka, 11. juna, moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice.

Penzioneri sa prebivalištem u Bačkoj Palanki preuzimaće svoje kartice u Filijali RF PIO Bačka Palanka, Žarka Zrenjanina 72, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova, u kancelariji 111.

Takođe od 8 do 15 časova, penzioneri Bača moći će da preuzimaju svoje kartice u Ispostavi Filijale Bačka Palanka u Baču, Zorana Đinđića 2, ponedeljkom i utorkom.

[wonderplugin_slider id=26]

 

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine.

Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here