четвртак, април 25, 2024
Насловна Друштво Привреда „Nektar“ predstavio novu liniju za dve vrste pakovanja

„Nektar“ predstavio novu liniju za dve vrste pakovanja

1806

Novu liniju predstavili su direktor Nektar grupe Mihailo Janković i izvršni direktor Tetra Pak-a za Jugoistočnu Evropu Frančesko Faela, koji su se saglasili da je nova proizvodna linija rezultat dve kompanije koje veruju u one inovacije koje vode ka porastu na tržištu.

„Kompanija „Nektar“ ove godine slavi 20 godina poslovanja, a za te dve decenije godina potrošačima širom regiona nudi kvalitetne, inovativne proizvode i ambalažu“, rekao je Janković.

On je istakao da novu „Tetra Pak“ liniju čine dve vrste modernih i inovativnih „On the go“ pakovanja, a da je jedan od njih „Slim leaf“ ambalaža, koja se prvi put javlja na tržištu Jugoistočne Evrope.

„Nova linija pakovanja će dodatno proširiti asortiman koji kompanija poseduje. Ova dva pakovanja dolaze u litraži od 0,2 i 0,25“, objasnio je Janković.

Kako je istakao, potrošači su ono što pokreće „Nektar“, a za 20 godina razvijeno je više od 30 brendova i mnogo proizvoda u različitim ambalažama.

Janković je najavio i da će ta kompanija ubuduće nastaviti da širi poslovanje, investira u ljude i tehnologiju.

Direktor za Jugoistočnu Evropu Faela izrazio je zadovoljstvo što sa Nektar-om, partnerom i klijentom prisustvuje obeležavanju jubileja njihovog rada, kao i puštanja nove proizvodne linije.

„Nektar“ je uložio u proizvodnju nove linije koja će im omogućiti da prave nova pakovanja različitih oblika i načina otvaranja“, ukazao je Faela.

Ponosan je što se Tetra Pak „Slim leaf“ pakovanje prvi put javlja na području Jugoistočne Evrope, i to prvo na srpskom tržištu.

Podvukao je da su novi proizvodi rezultat dugogodišnjeg rada i partnerstva dve kompanije, a nada se da će se njihova saradnja koja, kaže, traje već 19 godina, nastaviti i u budućnosti.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here