22.4 C
Backa Palanka
уторак, мај 21, 2019
Naslovna Društvo Privreda „Nektar“ predstavio novu liniju za dve vrste pakovanja

„Nektar“ predstavio novu liniju za dve vrste pakovanja

0
1506

Novu liniju predstavili su direktor Nektar grupe Mihailo Janković i izvršni direktor Tetra Pak-a za Jugoistočnu Evropu Frančesko Faela, koji su se saglasili da je nova proizvodna linija rezultat dve kompanije koje veruju u one inovacije koje vode ka porastu na tržištu.

„Kompanija „Nektar“ ove godine slavi 20 godina poslovanja, a za te dve decenije godina potrošačima širom regiona nudi kvalitetne, inovativne proizvode i ambalažu“, rekao je Janković.

On je istakao da novu „Tetra Pak“ liniju čine dve vrste modernih i inovativnih „On the go“ pakovanja, a da je jedan od njih „Slim leaf“ ambalaža, koja se prvi put javlja na tržištu Jugoistočne Evrope.

„Nova linija pakovanja će dodatno proširiti asortiman koji kompanija poseduje. Ova dva pakovanja dolaze u litraži od 0,2 i 0,25“, objasnio je Janković.

Kako je istakao, potrošači su ono što pokreće „Nektar“, a za 20 godina razvijeno je više od 30 brendova i mnogo proizvoda u različitim ambalažama.

Janković je najavio i da će ta kompanija ubuduće nastaviti da širi poslovanje, investira u ljude i tehnologiju.

Direktor za Jugoistočnu Evropu Faela izrazio je zadovoljstvo što sa Nektar-om, partnerom i klijentom prisustvuje obeležavanju jubileja njihovog rada, kao i puštanja nove proizvodne linije.

„Nektar“ je uložio u proizvodnju nove linije koja će im omogućiti da prave nova pakovanja različitih oblika i načina otvaranja“, ukazao je Faela.

Ponosan je što se Tetra Pak „Slim leaf“ pakovanje prvi put javlja na području Jugoistočne Evrope, i to prvo na srpskom tržištu.

Podvukao je da su novi proizvodi rezultat dugogodišnjeg rada i partnerstva dve kompanije, a nada se da će se njihova saradnja koja, kaže, traje već 19 godina, nastaviti i u budućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here