I naredne godine na viši rang

Stonoteniseri "Tikvare" prvaci Zapadnobačke lige

917

Na impresivan način su mladi stonoteniseri „Tikvare“ iz Bačke Palanke odigrali ovu sezonu u Zapadnobačkoj ligi gde su osvajanjem prvog mesta izborili učešće u Drugoj vojvođanskoj ligi.


Trener Radoslav Nikolić i predsednik kluba Dragan Kapelan ne kriju zadovoljstvo ovom uspešnom sezonom i ističu da će i naredne sezone imati najviše ambicije – osvajanje jednog od prva dva mesta u Drugoj vojvođanskoj ligi i plasman u Prvu vojvođansku ligu.

– Od deset mečeva koliko smo odigrali zabeležili smo devet pobeda i samo jedan poraz uz 19 bodova. Igrački kadar nam je juniorskog uzrasta, svi su iz Bačke Palanke, nemamo mogućnosti, a ni želju da dovodimo igrače sa strane pa ćemo sa sopstvenim igračkim kadrom i naredne sezone da se borimo za sami vrh tabele u Drugoj vojvođanskoj ligi.

Zahvalio bih se svim sponzorima na čelu sa Opštinom Bačka Palanka koji su nam pomogli ove sezone i tako imali udela u ovom našem uspehu, kaže predsednik STK „Tikvara“ Dragan Kapelan.

Član bačkopalanačke ekipe Nikola Đuran je najbolji igrač Zapadnobačke lige sa devetnaest pobeda i samo jednim porazom. U sada već prošloj sezoni „Tikvara“ nije imala jaku konkurenciju u ligi. Tek tri ekipe su bile izjednačene po kvalitetu, „Apatin“, „TSC“ iz Bačke Topole i subotički „Spartak“. Najbliži pratilac je Palančanima na tabeli bio „Apatin“ sa dva boda manje.

STK „Tikvara“ od septembra ove godine počinje upis dece u školu stonog tenisa. Sve dodatne informacije vezane za upis u školu stonog tenisa se mogu dobiti na telefon 064/10-88-632 (Dragan Kapelan).

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here