Marko Dragosavljević: Zadovoljan sam osvojenim srebrom! (INTERVJU)

897

TARRAGONA: Na 18. Mediteranskim igrama koje se održavaju u španskom gradu Taragoni, bačkopalanački kajakaš Marko Dragosavljević je u finalnoj trci u disciplini K-1 (200) osvojio srebrnu medalju. On je ovu trku izveslao u vremenu 00:34.603.

Nakon novog uspeha bačkopalanačkog kajakaškog asa, nakon same trke Marko Dragosavljević je ekskluzivno za BAP VESTI izneo svoje imresije.


Marko Dragosavljević

„Veoma sam srećan! Ova medalja je još jedna u nizu potvrda mog dobrog rada. U finale sam ušao sa ubedljivo najboljim vremenom i imao sam veliku želju da pobedim u trci. Glavni rival mi je ponovo bio Carlos Garrote Ballestero iz Španije, koji je na nedavnom Evropskom prvenstvu u Beogradu osvojio zlatnu medalju.

Malo sam zakasnio u startnom bloku, pa sam posle pokušao to da nadoknadim. Trka je opet bila veoma brza i bilo je skoro nemoguće nadoknaditi startni zaostak. Ipak, prezadovoljan sam kako sam veslao nakon starta i uspeo sam da se domognem srebrne medalje. Zbog malog kiksa na startu ostao sam bez zlata, ali sam prezadovoljan i srebrnom medaljom. Sjajno se osećam nakon novog uspeha.

Sad mi je osnovni cilj da se dobro spremim za Svetsko prvenstvo koje će se održati u Montemor o Velho u Portugalu. Nadam se da ću tamo biti još bolje pripremljen i verujem da ću održati tradiciju osvajanja medalja na velikim takmičenjima.“

[wonderplugin_slider id=25]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here