Macura ispred Trunića

U Bačkoj Palanci odigran teniski turnir

952

BAČKA PALANKA: Na terenima USR „Tikvara“, održan je teniski turnir za igrače do 18 godina.


Među šesnaest takmičara, našli su se teniseri iz Beograda, Novog Sada, Subotice, a učešće su uzela i dvojica ruskih igrača.

Titulu pobednika osvojio je Milan Macura iz Beograda, koji je u dva seta savladao jednog od favorita turnira Dušana Trunića, takođe iz Beograda sa 2:0 u setovima.

Na treće i četvrto mesto plasirali su se Strahinja Radonić iz Subotice i Marko Sudar iz Beograda. Četvorici najbolje plasiranih takmičara pehare je uručio Petar Dugandžić, predsednik TK „Dunav“ iz Bačke Palanke, koji je organozovao ovo takmičenje.

– Turnir je okupio nekoliko veoma kvalitenih tenisera, koji su svojom igrom opravdali očekivanja svih onih koji su tokom dva dana pratili o takmičenje. Gledaoci su mogli su da vide zaista kvalitetan tenis, posebno kad su bili u pitanju polufinalni mečevi. Nadam se da smo i ovaj put bili dobri domaćini – rekao je Dugandžić.

Na ovaj turnir uvek rado dolazim, rekao je drugoplasirani Trunić. – Ovaj put nisam uspeo kao ranije, da budem najbolji, a razlog je povreda. Sve mečeve na turniru sudila je Milica Dajin iz Zrenjanina.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here