Vidovdanski turnir – Maglić 2018.

869

U subotu 30.06.2018. godine predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić, zajedno sa svojim pomoćnikom za sport i društvene delatnosti Srđanom Stojanovićem je primio ekipe FK „Borac“ iz Banja Luke, FK „Trepča“ iz Kosovska Mitrovica, FK „Poreč“ iz Donjeg Milanovca kao i predsednika kluba FK „Maglić“ iz Maglića, u društvu trenera omladinskih kategorija.

Fudbaleri su boravili tri dana u našoj opštini kako bi učestvovali na Vidovdanskom turniru u Magliću. Turnir je organizovan u sklopu Vidovdanskih svečanosti i na njemu je učešće uzelo 39 ekipa. Oko 500 mališana je odmeravalo svoje fudbalske veštine na stadionu FK „Maglić“.


Vidovdanský turnaj Maglić 2018.

V sobotu 30.06.2018 predseda Obce Báčsky Petrovec Srđan Simić spolu so svojím námestníkom pre šport a spoločenské činnosti Srđanom Stojanovićom prijal tímy FK Borac z Banja Luky, FK Trepča z Kosovskej Mitrovice, FK Poreč z Dolného Milanovca a predsedu klubu Maglić z Maglića za prítomnosti trénerov mládežníckych kategórií.

Futbalisti v našej obci pobudli tri dni ako účastníci Vidovdanského turnaja v Maglići. Turnaj, ktorého sa zúčastnilo 39 tímov, bol usporiadaný v rámci Vidovdanských slávností a svoje futbalové zručnosti si na štadióne FK Maglić vyskúšalo bezmála 500 chlapcov.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here