Zadovoljni igrama ekipe

U FK "Bačka 1945"

673

Iako su prošlu sezonu u MFL Bačka Palanka – drugi razred okončali na četvrtom mestu sa devet bodova uz tri pobede i pet poraza, u FK „Bačka 1945“ su zadovoljni igrama i zalaganjem ekipe.


Dragan Stevanović

Međutim, trener Palančana Dragan Stevanović ističe da je ekipa imala i dosta pehova sa povredama. Klub koji postoji jedva dve i po godine trenira i igra kao domaćin na terenu sa veštačkom travom.

– Zadovoljan sam odzivom na treninzima jer je ipak to najniži rang takmičenja. Imali smo, sada već prošle sezone, dosta pehova sa povredama, valjda to može samo nama da se desi. Odmah na početku i jesenjeg i prolećnog dela sezone teže nam se povrede najbolji igrači i oni budu izgubljeni za ostatak sezone.

Neke utakmice smo nesrećno gubili u samom finišu i poslednjim trenucima utakmice zbog pada koncentracije, napominje Stevanović i nastavlja: – Jako je puno mladih momaka koji kada prestare omladinski uzrast, a nemaju mesta u gradskim ekipama, jednostavno prestanu da treniraju. S obzirom na koncentraciju tih igrača u gradu, oformili smo klub da imaju gde da igraju.

Osnovni naš cilj je bio da ta deca imaju gde da igraju fudbal, kaže trener fudbalera „Bačke 1945“ Dragan Stevanović. On dodaje da se nada da će se ovog leta klub pojačati u igračkom kadru.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here