Едукативни центар Полетарац – све што треба вашем детету

Можда ваше дете поседује посебне склоности и таленте, које тек треба открити.

1479

Желите да се ваше дете игра, буде увек весело и насмејано и максимално ужива у свом детињству? Али, такође желите да учи, развија се и расте као сва остала деца, давајући знаке интересовања за нешто више од игре? Сигурни смо да ће вам едукативни центар Полетарац помоћи да ваше дете усмерите у жељеном правцу. 


Да би се дете посветило учењу и развоју потребан је прави приступ његовим интересовањима и способностима. Можда ваше дете поседује посебне склоности и таленте, које тек треба открити. Ту је Едукативни центар Полетарац да вам помогне у томе.


У жељи да омогућe деци и родитељима да се упознају са системом у којем се поштују потребе и могућности сваког детета, настао је Едукативни центар Полетарац. Пратећи најновија достигнућа из струке, тим стручњака са дугогодишњим искуством сачињен је од логопеда, дефектолога, педагога, психолога, реедукатора психомоторике и учитеља.

У њиховим просторијама које су прилагођене деци и дечијим потребама труде се да обезбеде пријатну атмосферу за децу и родитеље како би процес тестирања и рада дао праве резултате.

„Ми смо ту да помогнемо свој деци да остваре потенцијале који се крију у њима“


Едукативни центар Полетарац је намењен узрасту од 3 до 14 година. У пријатном простору нуде разне садржаје за децу:

  • помоћ при изради домаћих задатака
  • логопед, дефектолог 
  • педагог, психолог
  • учитељ, наставник, индивидуални и групни часови
  • креативне радионице, релакс кидс, музичке радионице и друго

„Ту смо да обезбедимо праву едукацију и заједно проведемо квалитетно време“

Циљ Полетарца је да деца на лакши, интересантнији начин савладају основне појмове. Индивидуалне потребе детета стављају у први план, као и чињеницу да свако има свој темпо рада и учења.

Пружају подршку деци при савладавању и разумевању школског градива, као и изради домаћих задатака.

Едукативни центар поседује простор за креативне радионице, три учионице за индивидуални рад и учионички део за групни облик рада.


НОВО У ПОЛЕТАРЦУ! – Еукативне играчке на продају

Осим едукацијских и терапијских услуга ЕЦ Полетарац је у 2022. кренуо и са креирањем и пласманом едукативних дрвених играчака чији је главни циљ развој моторике, опажања, билатералне координације.

У фази развоја су и картице за развој говора код најмлађих као и израда апликације за телефон са изговором на српском језику која има у циљу помоћ особама са отежаним говором, нарушеним говором и служи као помоћно средство за развој говора. Овогодишњи пројекти ЕЦ Полетарац усмерени су на подршку деци, породицама, женама и националним мањинама.

Еудкативне књиге које можете купити у просторијама Полетарца у Бачкој Паланци и Бачу или позивом на телефон – 0628441788


Едукативни центар ПОЛЕТАРАЦ

Адреса:

Трг Братства Јединства 17 у Бачкој Паланци

Маршала Тита 9 у Бачу

На новој локацији припремили смо посебан учионички део и две просторије за индивидуалан рад, сензорну собу и кухињицу за кулинарске радионице.

Фејсбук: Едукативни центар Полетарац

Инстаграм: edukativnicentarpoletarac2017

Контакт телефон: 062 8441788

Веб-сајт: www.edupoletarac.rs  – Погледајте категорију блог где можете пронаћи много препорука, савета и смерница за рану детекцију развојних сметњи и поремећаја.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here