Održan Prvi Palanački noćni pazar

0
2611

BAČKA PALANKA: Juče (12.07.) u centru Bačke Palanke, u „Uskoj“ ulici, održan je Prvi Palanački noćni pazar u organizaciji Udruženje FROT potrošača sa suoorganizatorom Savetom za rodnu ravnopravnost SO Bačka Palanka.


Iako je ovakva vrsta manifestacije održana prvi put u Bačkoj Palanci, kako organizatori navode, Bačkopalančani su sjajno odreagovali, bio je veliki odziv, a izlagači su zadovoljni otišli kućama. Juče su se mogli kupiti proizvodi od mangulice, razni mesni delikatesi, sirevi, vina i kolači, slani i slatki proizvodi, pčelarski proizvodi, predmeti od drveta i kože, keramike, lampioni, suveniri i unikatni nakit.

Manifestacija je trajala do ponoći, i bila veoma posećena. Na pazaru je učestvovalo 32 izlagača, uglavnom iz Vojvodine i to iz Bačkog Petrovca, Kovina, Novog Sada, Bačke Topole, Sremske Kamenice i Bačke Palanke.

„Iako je ovo prvi put da organizujemo pazar u našem gradu, nismo očekivali ovako veliku posećenost i interesovanje. Shvatili smo da su posetioci željni ovakvih manifestacija, gde imaju priliku da kupuju razne domaće proizvode. Izlagači su takođe prezadovoljni otišli kućama i već smo počeli da dogovaramo termin sledećeg Palanačkog noćnog bazara. Planiramo da manifestaciju ponovimo već sledećeg meseca, ali o tome ćemo već blagovremeno obavestiti javnost “ – istakla je Mirjana Babić, jedna od organizatora manifestacije.

Pogledajte kako je protekla manifestacija: 

Edukativni centar „Poletarac“ na Palanačkom noćnom bazaru

U okviru Palanačkog noćnog pazara, a u programu za decu Edukativnog centra „Poletarac“, održane su radionice crtanja i slikanja i svi crteži prodavani su u humanitarne svrhe, gde će sva prikupljena sredstva biti donirana za operaciju četvorogodišnjeg Vilijama Ćutila.

Besplatne kreativne radionice za decu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here