Uspesi „Lavova BP“

Rukometna liga Vojvodine za pionire

963

Proteklog vikenda je Ruma bila domaćin drugog turnira Rukometne lige Vojvodine za pionire (rukometaše rođene 2004. godine i mlađe) na kome su „lavići“ zabeležili nove dve pobede.


Savladana je domaća ekipa sa službenim rezultatom 10:0 i „Inđija“ sa 19:13 (13:7). Iako su taj meč dobili službenim rezultatom, jer se „Ruma“ takmiči van konkurencije, Palančani su odigrali susret sa domaćinima u kom je više nego očigledna bila razlika u klasi u korist „Lavova BP“.

Imajući to u vidu, trener pionirske selekcije „Lavova BP“ Pero Šešum je pružio priliku da igraju mlađim igračima koji do sada nisu imali izraženu minutažu. Palančani su na kraju trijumfovali sa 18:13 (12:6), ali je, kako smo već naveli, ovaj meč dobijen za zelenim stolom.

Slična situacija je bila i u drugom susretu protiv „Inđije“ gde je takođe razlika u kvalitetu očigledno bila na strani Palančana. Sa maksimalnih 8 bodova uz sve četiri pobede,

Palančani trenutno dele prvo mesto u grupi G sa vršnjacima novosadske „Vojvodine“. Naredni treći turnir lige RSV za pionire se igra 13. oktobra u Sportskoj hali „Tikvara“ u Bačkoj Palanci kada će izabranici trenera Šešuma odigrati dva meča.

Najpre će u derbiju odmeriti snage sa novosadskom „Vojvodinom“, a lakši posao bi trebalo da imaju sa „Radničkim 1958“ iz Šida.

Dve pobede su za bačkopalanačke „Lavove BP“ ostvarili: Radičanin, Soldo, Rađenović, Marković, Šević, Popović, Rodić, Knežević, Vujaković, Ninković, Šušljik, Ćirko, Polić, Medić, Balać.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here