Izjava trenera Voždovca pred utakmicu sa Bačkom

711

Večeras se u okviru 1.kola Super lige Srbije na Dušanovcu sastaju domaći Voždovac i gosti iz Bačke Palanke, ekipa OFK Bačka. Popularni ’’zmajevi’’ imaju evropske ambicije, igrački kadar im daje puno pravo na to, ali treba očekivati snažan otpor gostiju.

Na ’’krov’’ večeras stiže ekipa OFK Bačka, a ekipa Voždovca pobedom želi da otvori sezonu u koju ulazi sa velikim ambicijama. Prethodna tri duela sa ovim rivalom ’’zmajevi’’ su rešili u svoju korist, pa imaju puno osnova za optimizam. Ipak, prema signalima iz Bačke Palanke, gosti stižu ’’naoštreni’’ da ostvare pozitivan rezultat, pa treba očekivati veliku borbu.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Branko Vojinović na početku svog obraćanja predstavnicima medija govorio je o ambicijama kluba u sezoni koja počinje:

’’Želimo da potvrdimo ambiciju koju imamo, a to je da se plasiramo u plej-of, da napravimo korak napred i da pokušamo da se umešamo u bitku za Evropu. Ova utakmica nam je izuzetno značajna da pobedimo, da pokažemo da posedujemo kvalitet, jer imamo atmosferu koja može da nas dovede do cilja koji je pred nama.’’

Strateg domaćeg tima se potom osvrnuo i na urađeno tokom prelaznog roka istakavši da nije bilo puno promena i da je konkurenciju pojačala nekolicina iskusnih novajlija:

’’U periodu iza nas kompletirali smo se dolaskom Lukovića, tako da imamo respektabilan kadar za ambicije i ciljeve koje smo zacrtali. Tim nije puno promenjen u odnosu na prošlu sezonu, što je dobro za nas. Veliki broj igrača je ostao na okupu, pogotovo iz prvih jedanaest. Došlo je nekoliko iskusnih igrača koji će sigurno doneti kvalitet svojim iskustvom, ali je potrebno određeno vreme da uđu u naš sistem i ne sumnjam u taj kvalitet i iskustvo da će nam doneti dosta dobrih stvari u nastavku prvenstva.’’

Meč 1.kola Super lige Srbije između Voždovca i OFK Bačka igra se danas, u subotu 21.jula 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here