Najbolji dubl Knežević – Dugandžić

Na terenu USR "Tikvara" odigrana tri teniska turnira

954

U tehničkoj organizaciji TK „Dunav“ na terenu USR „Tikvara“, odigran je teniski turnir u tri kategorije –seniori, rekreativci i dublovi.


Šest seniora konkurisalo je za titulu pobednika, a nakon velike borbe i dosta uzbuđenja u finale su se plasirali Srdić i Šaršanski. U finalnom meču koji je odigran u dva dobijena seta, pobeda je pripala Draganu Srdiću rezultatom 2:0 (6:2, 6:3).

Za prvo osvojeno mesto Srdiću je pripao pehar i zlatna medalja, dok je je drugoplasiranom Šaršanskom dodeljena srebrna medalja. Svi teniseri u seniorskoj konkurenciji dobili su zahvalnice.

U konkurenciji rekreativaca je nastupilo šesnaest takmičara, a prvo mesto pripalo je Borisu Miliću, koji je u finalnom susretu pobedio Mirčetu Kneževića sa 9:3 (mečevi su igrani u devet dobijenih gemova). Treći je bio Milan Tepić, koji je u borbi za treću poziciju savladao Leginovića sa 9:3. Pobedniku je uručen pehar, trojici najbolje plasiranih takmičara dodeljene su medalje, a svim učesnicima zahvalnice.

Najveću pažnju na turniru privukli su mečevi dublova. Nastupilo je devet dublova, a u finalu su Zoran Knežević i Ivan Dugandžić bili bolji od dubla Mile Luković – Siniša Savić rezultatom 9:3. Zbog loših vremenskih prilika, odnosno zbog kiše, susret za treće mesto nije odigran. Za osvojeno prvo i drugo mesto teniserima su dodeljeni pehari, a svi učesnici u igri parova dobili su zahvalnice.

– U saradnji sa Turističkom organizacijom Opštine Bačka Palanka, održan je zanimljiv turnir u tri kategorije. Kiša nam nije dozvolila da se u konkurenciji dublova odigra susret za treće mesto, ali i pored toga ovo takmičenje je bilo dobro i privuklo je solidnu pažnju ljubitelja tenisa. Istakao bih veoma dobru saradnju sa TOO Bačka Palanka koja će nadam se biti nastavljena i u narednim godinama, kaže Petar Dugandžić, predsednik TK „Dunav“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here