Novo u gradu: Kvalitetna odeća po povoljnim cenama

0
3511

BAČKA PALANKA: U centru Bačke Palanke nedavno je otvoren novi butik „Dora“ koji nudi kvalititetnu modernu odeću za žene, muškarce i decu. 


Butik „Dora“ je mesto namenjeno modernim devojkama, ženama i muškarcima koje prate najnovije modne trendove. Ovde možete pronaći udobnu, prijatnu, a veoma modernu garderobu i propratni asesoar.  Takođe, u ponudi se nalazi visoko kvalitetna odeća za decu uzrasta do deset godina.

Veliki broj ljudi nastoji da bude jedinstven, da se iskaže i da bude vrednovan prema sopstvenim individualnim doprinosima, a imidž upravo predstavlja način da se to definiše. Odeća koju ovde možete pronaći će se uklopiti i nadograditi svaki stil.

Modele koje nudi ovaj butik karakteriše moderan dizajn, kvalitet materijala i izrade uz veoma pristupačne cene.

Osim bogate ponude svakodnevnih, večernjih i ekskluzivnih haljina, košulja, bluza i majici, pantalona i farmerki, ovde možete naći i modne detalje poput kožnih kaiševa, novčanika, muških i ženskih i torbi koji će upotpuniti vaš izgled. 

Linija kožne glanterije „FOX“  koju možete pronaći u Dori je proizvedena u Bačkoj Palanci i to od najkvalitetnijih komada kože, a svaki komad je rađen ručno sa puno ljubavi i pažnje.

Posetite butik „Dora“ koji se nalazi u Ulici Kralja Petra Prvog 19 u Bačkoj Palanci i odaberite nešto što će vas učiniti posebnim i nadograditi vaš stil.

„Dora fashion“, Kralja Petra Prvog 19, Bačka Palanka.

Radno vreme butika: 

Radnim danima: od 08 do 20 časova

Subotom: od 08 do 15 časova 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here