„Predsedniče, obiđi nas češće“ (FOTO – ANKETA)

5923

BAČKA PALANKA: Ovih dana Bačka Palanka postaje mis gradova Srbije. Na svakom koraku se moge videti aktivnosti vezane za uređivanje grada. Trava je uredno, podjednako podšišana čak i na mestima gde se nikada nije kosila. Sređuju se putevi, asfaltiraju parkinzi, postavlja se dodatna rasveta, menjaju se sijalice, sadi se cveće, uredno zaliva, postavljaju novi saobraćajni znakovi i putokazi …

Povod je predstojeća manifestacija obeležavanja Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe tokom oružane akcije „Oluja“ koja će se održati u subotu (04.07.) u Bačkoj Palanci, a kojoj će prisustvovati između ostalih visokih zvaničnika i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Prošetali smo gradom, fotografisali i porazgovarali sa građanima. Ovo su njihova zapažanja.

Nataša: „Veoma sam nadahnuta ovih dana. Sve se sređuje, sve je „živo“, prosto uliva mi optimizam. Kada bi uvek ovako bilo, to bi bilo sjajno“.

Goran: „Ovo od jutros još nikad nisam video iako radim u centru. Čini mi se da je samo centar jutros kosilo više od 50 ljudi“.

Milica: „Kako nam grad sad izgleda lepo, nisam ni znala da je ovako lep dok ga nisu počeli sređivati“.

Svetlana: „Predsedniče, molim te, obiđi nas češće. Minimum jednom mesečno“.

Filip: „Eto, sad su pokazali da se opština Bačka Palanka može normalno održavati. Iznašli su sredstva za održavanje. Svi vredni kao nikada. Ovako bi trebalo uvek“.

Mirjana: „Ovo je sad ovako, a kad prođe subota, sve će opet biti po principu Kako ćemo – lako ćemo. Čemu žurba, laganica …“

Zoran: „Eh, kad bi ih Šušnica ovako uvek postrojavao“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here