Žandarmerija u potrazi za devojkom koja je u subotu skočila sa Mosta slobode

2159

Novosadska žandarmerija otpočela je nešto posle 14 časova potragu za nepoznatom devojkom, koja je u subotu skočila sa Mosta slobode, saznaje 021.


Ovo je početak današnje potrage, nakon što su ronioci žandarmerije i jučerašnji dan proveli pod vodom, u potrazi za devojkom koju je oko 02:30 ujutru do mosta dovezao taksista. Očevici su, kako saznajemo, videli žensku osobu koja je preskočila ogradu i skočila u reku. Reč je, nezvanično, o mladoj devojci svetlije kose.
Intenzivna potraga je u toku. 
U policiji je za 021 potvrđeno da je istog dana prijavljen nestanak 20-ogodišnje devojke Aleksandre Božić. Njoj se gubi svaki trag u centru grada, u Ulici Laze Telečkog, kad je kasno uveče napustila jedan lokal. Prema informacijama koje je objavila njena porodica, devojka je visine 169 centimetara, ima oko 64 kilograma, a te večeri je nosila naočare, farmerice i belu majicu sa printom „Oh“.

Ima svetlo smeđu kosu i plave oči. U ovom trenutku ne postoje zvanične informacije o povezanosti ova dva slučaja. Prema informacijama 021, opisi dve nestale ženske osobe se u velikoj meri poklapaju.
Građani koji imaju bilo kakva saznanja o ovoj devojci mogu da pozovu policiju na broj 192, njenog brata Luku na telefon 065/8001221 ili Fondaciju Tijana Jurić na besplatan broj 0800/200-880.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here