Trener Antonić pojačava ritam

Fudbaleri “Budućnosti” iz Mladenova na polovini priprema za novu sezonu

1630

MLADENOVO: Pod rukovodstvom novog trenera „Budućnosti“ Milana Antonića, mladenovljanski fudbaleri se od 11. jula pripremaju za predstojeću sezonu. Tokom pauze “Budućnosti” iz Mladenova je, pored mesta trenera, doživela niz promena u igračkom kadru. Naime, nakon završetka sezone redove Mladenovljana napustili su Radić, Furtula, Jovanić, Kulić, Maksimović, Jeftić i Momčilo Bukvić.

S druge strane, sedam novih igrača nosiće u narednom prvenstvu dres ekipe iz Mladenova.

Mladenovljani u Vojvođanskoj ligi

„Budućnost“ iz Gložana istupila je iz Vojvođanske lige – Sever, tako da je Mladenovljanima kao trećeplasiranom timu PFL Sombor u protekloj sezoni ponuđeno da zauzmu mesto imenjaka iz Gložana. FK „Budućnost” iz Mladenova je tu ponudu prihvatilo i od naredne sezone će se takmičiti u Vojvođanskoj ligi – Sever.

– U nastojanjima da se što bolje pripremimo za novu takmičarsku sezonu, sa pripremama smo počeli nešto ranije nego što je to uobičajeno. Zadovoljan sam odzivom igrača na treninzima, kao i načinom ispunjavanja zadataka. Do starta prvenstva 18. avgusta, pojačavaću ritam rada, a kako se početak lige bude bližio radićemo sve više na uigravanju linija tima. U prvoj kontrolnoj utakmici smo savladali „Krila Krajine“ sa 5:1.

U sledeću sezonu ulazimo sa podmlađenom ekipom koja će, ubeđen sam, opravdati naša očekivanja koja nisu mala, kaže novi trener „Budućnosti“ iz Mladenova Milan Antonić.

Vredi napomenuti da je rukovodstvo kluba iz Mladenova veoma aktivno i čini sve kako bi igračima obezbedili sve uslove za rad i takmičenje. Pored toga, rukovodstvo FK „Budućnost“ pruža maksimalnu podršku treneru Antoniću, koji vredno radi kako bi ekipa potpuno spremna ušla u nastupajuće prvenstvo.

U predstojećem prvenstvu trener Antonić će moći da računa na sledeće igrače: Radivoj Lugonja, Pane Prošić, Luka Kopanja, Strahinja Lovre, Aleksandar Antonić, Marko Dujaković, Aleksandar Kovačević, Vladimir Tasić, Dejan Vignjević, Nikola Šatora, Dušan Bojanić, Momčilo Vulić, Branko Morača, Obrad Mišković, Ranko Hajduković i novajlije Marko Vićentijević (“Železničar” Lajkovac), Vladimir Ralević (“Budućnost” Gložan), Filip Đumić
(“Krila Krajine” Bačka Palanka), Petar Malešević (“Budućnost” Gložan), Strahinja Josimović (“Jugović” Kać), Vuk Ilić („ČSK Pivara“ Čelarevo) i Nenad Jovicki (“Borac” Vizić).

Lista dolazaka nije zaključena i izvesno je da će mladenovljanskom klubu pristupiti još igrača.

M. Đ. K.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here