Mudrinić na Srpskoj ligi

Veliko priznanje za fudbalskog sudiju iz Bačke Palanke

1067
Tomislav Mudrinić (levo) sa Miloradom Mažićem

Jedan od mlađe garde talentovanih fudbalskih sudija iz Bačke Palanke i tehnički sekretar Strukovne organizacije fudbalskih sudija OFS Bačka Palanka Tomislav Mudrinić (1989. godište) je dobio još jedno veliko priznanje.


Posle nekoliko sezona deljenja fudbalske pravde na Vojvođanskoj ligi, Mudrinić je ovog leta je stekao pravo da napreduje. Na taj način je Mudrinić došao do A liste Srpske lige – Vojvodina.

– Posle dugo godina, sudijska organizacija i OFS Bačka Palanka su dobili sudiju na A listi Srpske lige – Vojvodina. Mudrinić je dugogodišnji aktivni sudija i član Strukovne organizacije fudbalskih sudija Bačka Palanka koji se svojim radom dokazao.

Zaslužio je da dođe na A listu glavnih sudija Srpske lige, a da je bilo sreće to bi postigao i ranije. Dobili smo jednog pravog i kvalitetnog čoveka na Srpskoj ligi koji sigurno neće obrukati naš Savez i dostojno će reprezentovati bačkopalanačku sudijsku organizaciju.

Ovo je još jedno veliko priznanje za naš Savez i Strukovnu organizaciju fudbalskih sudija Bačka Palanka gde smo sad zastupljeni kao nikada u poslednjih deceniju i po. Veliki broj naših sudija se nalazi na svim stepenima takmičenja, kaže predsednik Strukovne organizacije fudbalskih sudija Bačka Palanka i pomoćni arbitar na Superligi Srbije Darko Savović.

Na B listi pomoćnih sudija se na Srpskoj ligi nalazi još troje arbitara iz OFS Bačka Palanka, to su Miloš Šavija iz Obrovca, Dalibor Kantar iz Bačke Palanke i Slobodan Danilović iz Bača, dok dužnost delegata obavlja Stevan Turi iz Bačke Palanke.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here