Dete zlostavlja mačku dok roditelji snimaju i smeju se

Uznemirujući snimak iz Bačke Palanke

0
4929
Foto: Printscreen

Ovaj snimak zatekao je i članove Udruženja Levijatan koji često gledaju slične izlive brutalnosti nad životinjama.


Dok se svi još oporavljamo od monstruoznog čina Stevice iz Kikinde koji je namamio mačku, pa je obesio, na Instagram stranici „Fondacija Pokret Levijatan“ pojavio se još jedan snimak maltretiranja, ali ovog puta je u pitanju malo dete koje muči nesrećnu životinju dok odrasli kroz smeh sve snimaju mobilnim telefonom.

Naime, na snimku se vidi dete koje sedi na travi i drži mačku, davi je, baca na zemlju, guši i čupa. Da nesreća bude veća, sve to su snimali ljudi koji su kroz smeh propratili ceo događaj.

Kako navode članovi Levijatana, ovo zlostavljanje dogodilo se u mestu kod Bačke Palanke.

Ipak, jasno je da roditelji ne mare preterano za ponašanje svog deteta. Na snimku se u jednom trenutku vidi ženska osoba, koja rukom pokazuje na mačku, dok se neko u pozadini smeje.

Snimak je podeljen i na fejsbuk grupi Izgubljeni/nađeni psi, psi na poklon u Bačkoj Palanci.

***Uznemirujuce*** Pokret Levijatan – STOP Animal ABUSEOvaj video je preuzet sa "Levijatan" stranice na instagramu! Pise da je snimljeno u Backoj Palanci! Sramota za roditelje !!!!

Geplaatst door Lana Zurovac op Vrijdag 31 augustus 2018

Pratioci „Levijatana“ najstrašnije su osudili ovaj čin. Ne dete, roditelje. Čak navode da je nesrećnoj mački pukla kičma i da je ubrzo preminula.

– Ne možemo sa sigurnošću da potvrdimo šta se dogodilo sa mačkom. Prema našim informacijama sve ovo su snimali roditelji, a u ponedeljak ćemo podneti i prijavu – rekli su za Telegraf iz „Levijatana“.

Prenosimo vam neke od komentara u celosti:

„U ovakvim situacijama dete nikad nije krivo, jer ne zna kako da se ophodi, misli da je igračka. Zato roditeljima treba lupiti novčanu kaznu, pa će malo više obraćati pažnju na decu.“

„Strašno! Ne razumem ovo nikako! Ne razumem koji roditelj ovo može gledati i dopustati! Nije ni čudo što ima sve više i više monstruma kad ih monstrumi odgajaju! Ovo dete je malo, ali je svejedno previše grubo i da se sa igračkom tako ponaša!“

„Uvek sve ide od roditelja!!! Od malih nogu se uči odnos prema ljudima i životinjama!!! Ne mora da ih voli, ali mora da ih poštuje kao svako živo biće!“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here