Nova sredstva za nastavak radova na izgradnji fekalne kanalizacije u Mladenovu

1435

Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica prisustvovao je 4. septembra 2018. godine svečanom uručenju ugovora u Neradinu, opština Irig, na gradilištu čije radove sufinansira Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo na osnovu prehodno raspisanog konkursa.


Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je ugovore o sufinansiranju predstavnicima 20 lokalnih samouprava koje su ostvarile pravo na sredstva po osnovu „II konkursa za sufinansiranje izgradnje, sanacije i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije u 2018. godini“ koji je bio raspisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

[wonderplugin_slider id=26]

 

Opštini Bačka Palanka na konkursu su odobrena sredstva za nastavak izvođenja radova na izgradnji fekalne kanalizacije u naselju Mladenovo.

Na osnovu potpisanog ugovora lokalna samouprava i Sekretarijat će za izvođenje radova obezbediti sredstva u ukupnom iznosu od 8.100.273,90 dinara bez PDV-a sa jednakim učešćem od po 50% odnosno 4.050.136,94 dinara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here