Početak popisa imovine u opštini Bačka Palanka

0
1464

U petak, 7. septembra 2018. godine, sa početkom u 11,30 časova, u maloj sali Skupštine opštine, održaće se sastanak povodom početka evidentiranja objekata koji su predmet oporezivanja porezom na imovinu, a za koje nisu podnete poreske prijave u skladu sa Zakonom, u okviru programa „Reforma poreza na imovinu“.


Sastanku će osim 12 angažovanih popisivača, prisustvovati i predsednik opštine Branislav Šušnica, predsednik Skupštine opštine Mita Lačanski, zamenik načelnika Opštinske uprave Rajka Pojužina i članovi Radne grupe za izradu „Akcionog plana za uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih po osnovu poreza na imovinu u opštini Bačka Palanka“.

Na sastanku, angažovani popisivači dobiće detaljnije instrukcije i alate za što kvalitetniji rad.

 

Navedena aktivnost finansira se u celosti kroz Projekat „Tehnička pomoć i finansijska podrška“ u okviru Programa „Opštinski ekonomski razvoj u Istočnoj Srbiji 2017 – 2021. – faza 2“, u skladu sa Grant ugovorom zaključenim između Međunarodne organizacije International Management Group – IGM, kao ugovaračkim telom, i Opštine Bačka Palanka, kao korisnikom sredstava. Sredstva su obezbeđena od strane Ambasade Švajcarske, Švajcarske agencije za razvoj i saradnju u Srbiji, a Projekat se realizuje kroz saradnju Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Ministarstva finansija i SKGO.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here