Još jedna sjajna akcija

Saradnja Fondacije Novak Đoković i Tarkett-a

2171

Kompanija Tarkett podržala je izgradnju novog dečijeg vrtića, u Mačvanskom Prnjavoru, koju finansira humanitarna fondacija Novak Đoković.


Projekat je podržan donacijom Tarkett -ove vinil podne obloge, koju je u prostorijama vrtića ugradio tim Tarkett -ovih volontera. U akciji je učestvovalo devetnaestoro zaposlenih iz Tarkett -a d.o.o, Tarkett -a SEE i Galerije podova.

U inicijativu su se volonterski uključili i partneri kompanije Tarkett – sedmorica profesionalnih instalatera podnih obloga iz Požege i Novog Sada, koji su sertifikovani na Tarkett Akademiji, kao i jedan student volonter iz Bačke Palanke.

Za tri dana izvođenja radova Tarkett -ov tim volontera je pripremio podlogu i postavio blizu 600 m² vinil poda. Akcija je realizovana u okviru Tarkett Cares programa, koji kompanija realizuje sa ciljem podrške razvoju i unapređenju kvaliteta života u zajednici u kojoj Tarkett posluje.

U okviru Tarkett Cares programa, u dosadašnjem periodu, kompanija je donacijom podnih obloga i neophodnog materijala, kao i volonterskim angažovanjem zaposlenih, podržala izgradnju vrtića Bambi u Bačkoj Palanci, zamenu podova i krečenje učionica u školi Vuk Karadžić, a u školi Sveti Sava, takođe iz Bačke Palanke, donirana je interaktivna tabla, a organizovane su i ekološke, IT radionice, kao i uređenje prostora u okviru parka Tikvara u Bačkoj Palanci.

„Veoma smo ponosni na saradnju sa Fondacijom Novak Đoković i volontersku akciju Tarkett tima, koja je doprinela da deca u Mačvanskom Prnjavoru dobiju zdravo, bezbedno i kvalitetno okruženje za rast i razvoj“ – ističu u kompaniji Tarkett.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here