Mladost (BP) – Bačka (P) 1:1 (0:0)

0
602
Foto: Igor Kanja pogodio je stativu Bačke u 70. minutu

Pačirci su od početka iznenadili Petrovčane ofanzivnom igrom.

BAČKI PETROVAC: Stadion u Vrbari, gledalaca: 200, sudija Rauković (Subotica). Strelci: Adamek u 53. za Mladost, a Đurović u 68. minutu za Bačku. Žuti kartoni: Kobilarov, Plavšić (Mladost), Stanaćev, Živina (Bačka).


MLADOST: Lenja, Šproh, Plavšić, Babjak, Kobilarov, Adamek (Fabri), Kanja, Srdanović (Poznanović), Severinji, Valentik, Jakuš.

BAČKA: Marović, Došlov (Borenović), Nikšić, Đurović, Kovač, Trbović, Nedić, Stanaćev (Gnjatović), Šotra, Miličić (Milovanović), Živina.


U prvom poluvremenu nije bilo golova, jer se istakao golman Lenja. Jedini šut u okvir gola Valentika lako je ukrotio golman Marović. Gosti su u 37. minutu posle prodora Živine tražili penal, ali pištaljka sudije Raukovića se nije oglasila.

Drugo poluvreme Petrovačani su počeli ofanzivnije, što je urodilo plodom već u 53. minutu. Kobilarov je prodro po desnoj strani, centrirao po zemlji, na loptu je natrčao Adamek i savladao Marovića. Petnaestak minuta kasnije Bačka je izjednačila. Đurović se odlučio na šut iz daljine, lopta je pred golom nezgodno odskočila, prevarila Lenju i završila u mreži. U 70. minutu gosti su imali puno sreće pošto je Kanja snažnim šutem sa 18 metara uzdrmao desnu stativu.


Pogledajte sve rezultate 7. kola.

Nakon 7 odigranih kola u Vojvođanskoj ligi „Sever“ ekipa Mladosti iz Bačkog Petrovca zauzima 12. mesto sa 7 osvojenih bodova.

Utakmice 8. kola se igraju narednog vikenda. Pogledajte sve parove:

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here