Turistička organizacija opštine Bačka Palanka na 51. Međunarodnom sajmu turizma

1116

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka tradicionalno je nastupila na 51. Međunarodnom sajmu turizma koji se ove godine održao u periodu od 04-07. oktobra u hali „Master“, Novosadskog sajma.


Svoju turističku ponudu opština Bačka Palanka predstavila je na zajedničkom štandu Turističke organizacije Vojvodine na kojem su nastupali gradovi i opštine iz cele pokrajine.

Kao gosti-partneri, svoju ponudu predstavile su kolege iz Turističke organizacije grada Banja Luka i Turističke organizacije Republike Srpske.

Drugog dana sajma na štandu Turističke organizacije opštine Bačka Palanka predstavila se kompanija Carlsberg sa svojim prepoznatljivim brendom Lav pivom i Muzejom piva. Posetioci su mogli da uživaju u degustaciji Lav piva koja je bila besplatna.

Akcenat turističke ponude opštine Bačka Palanka bio je na Specijalnom rezervatu prirode Karađorđevo. Ponuda obuhvata obilazak samog rzervata sa vodičem, edukativni čas, branje gljiva i lekovitih biljaka, ribolov, kampovanje i mnoge druge aktivnosti. Ono što je značajno za našu opštinu i samo Karađorđevo da se ponovo afirmiše sport kroz održavanje Kupa Vojske Srbije i konjičke trke po kojima je Ergela Karđorđevo bila prepoznatljiva.

Kroz obnovljenu infrastrukturu i neke nove sadržaje u okviru kompleksa same ergele i dobru promociju Karađorđevo očekuje mnogo više posetilaca u odnosu na neki raniji period.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here