DiL-Ju је твој пријатељ на путу!

4254

БАЧКА ПАЛАНКА: Већ двадесет година компанија DiL-Ju је партнер великом броју возача на подручју општина Бачка Паланке, Бач, Бачки Петровац, а и шире. Дил-Ју брине о свим сегментима безбедног појављивања у саобраћају својих клијената.


Било да се ради о замени пнеуматика на возилу, дијагностици или сервису вашег превозног средства, или теничком прегледу DiL-Ju је својим искуством стекао ласкаву титулу – Правог пријатеља на путу!

Dil-Ju, Dositejeva 71, Bačka Palanka

Гуме су једини део возила који је У СТАЛНОМ КОНТАКТУ СА ПУТЕМ. Стање у коме се налазе гуме значајно утиче на вашу безбеност. Неисправне гуме умањују перформансе вашег возила, смањују ефикасност кочења (продужавају зауставни пут), управљања, убрзања и удобност вожње. Зато је неопходно да се бринете о вашим гумама и повремено контролишете њихову исправност.

DiL-Ju је препознатљив у ширем окружењу као дистрибутер највећих светских брендова гума. Из понуде се издвајају специјализовани програми:

  • Гуме за путничка и полутеретна возила
  • Гуме за теретна возила
  • Гуме за тракторе, комбајне и остале прикључне машине
  • Гуме за мотоцикле

Гуме за путничка и полутеретна возила

 

Гуме за теретна возила

 

Агро програм – Гуме за тракторе, комбајне и остале прикључне машине

 

Гуме за мотоцикле

 

 

90 % возача се сусрело са проблемом неисправних елекртоинсталација на аутомобилу, да не може да упали ауто јер је акумулатор празан. Исправност акумулатора се може проверити помоћу уређаја за контролу акумулатора, а уколико га не поседује проверите га у аутомеханичарском сервису Dil-Ju. Код провере акумулатора једна од битних ставки је снага акумулатора односно да ли може да да потребну јачину струје приликом стартовања мотора.

У продавници можете наћи велики избор акумулатора марке TOPLA, VARTA, EXIDE, BOSCH i FIAMM. Dil-Ju је за ове брендове акумулатора уједно и овлашћено сервисер.


По правилу, требало би користити уље које препоручује произвођач аутомобила. Када треба мењати уље? И то зависи од типа аутомобила, услова експлоатације, квалитета и врсте уља. Ипак, по правилу, ниво уља у мотору би требало контролисати на сваких 1.000 пређених километара, а мењати га треба једном годишње, или у прописаним интервалима замене.

У продавници Dil-Ju можете пронаћи велики избор моторних уља великих светских произвођача, као што су SHELL, PAKELO, ELF i TOTAL.


У зависности од употребе, филтери нуде различите врсте заштите: од здравља возача и путника до заштите мотора аутомобила и окружења . Редовна контрола ефикасности различитих система за филтрирање вашег аутомобила продужава век трајања као и безбедност истих. Филтери на аутомобилу имају основни задатак да задрже нечистоћу, нудећи разне врсте заштите као и предност за путнике у кабини, сам аутомобил и околину.

У продавници Dil-Ju можете пронаћи велики избор филтера полена, филтера горива, филтера уља, филтера ваздуха и филтера клима познатих светских произвођача, као што су MANN, UNICO i WIX.


Редовно сервисирање аутомобила веома је важно за његову трајност, економичност и сигурност. Али, понекад се деси да из разних разлога дође до квара на неком од делова на вашем четвороточкашу.

Тада је важно да имате провереног ауто-сервисера, који ће квалитетно, брзо и најповољније отклонити проблем. Проверите зашто возачи с пуним правом имају поверење у свог сервисера Dil-Ju.

 

Технички преглед и регистрација возила брзо и ефикасно уз Dil-Ju

Поред редовних услуга која вам Дил-Ју пружа све ове године, могу вам пружити и услуге: 

  • Комплетне регистрације возила,
  • Технички преглед возила,
  • Издавање регистрационе налепнице,
  • Пакети помоћи на путу,
    • Vozzi пакети
  • Издавање међународних докумената (Зелени картон),
  • Путно здравствено осигурање,
    • Dunav и Grawe путно здравствено осигурање
  • Aгенцијске услуге.
    • сачињавање уговора, овлашћења, пуномоћи.
    •  погодности плаћања до 12 месечних рата

Радно време техничког прегледа је сваким радним даном од 08:00 до 16:00, суботом од 08:00 до 13:00.

Све информације везано за нове услуге техничко прегледа можете добити на број телефона 021 604 45 21, 063 865 23 13  или на мејл:  [email protected].

Ваш DiL-Ju

БАЧКА ПАЛАНКА, Доситејева 71

Телефони: 021/750-263 i 021/754-714

E-mail: [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here