Vozačima BAP Racing team-a sedam pehara

Trkama u Bačkoj Topoli završena ovogodišnja moto – kros sezona u Srbiji

0
1179
Foto: Radoslav Rackov

BAČKA TOPOLA: Minule nedelje u Bačkoj Topoli održane su završne ovogodišnje moto – kros trke, koje su se bodovale za šampionat Srbije. Na ovim trkama među ostalima, učestvovali su i takmičari bačkopalanačkog BAP Racing team-a.

Jedanaest takmičara bačkopalanačkog kluba nastupilo je na trkama u Bačkoj Topoli, a osvojili su jedno prvo, dva druga i tri treća mesta. Nagrađeni su peharima u pojedinačnoj, a pehar im je pripao i u ekipnoj konkurenciji. Najveći uspeh i ovaj put ostvarili su vozači popularnih „kvadova“. Sva tri pehara u ovoj trci, otišla su u ruke vozača ovog veoma uspešnog bačkopalanačkog kluba.

U klasi MX–2 junior, Vojislavu Crnjanskom pripalo je treće mesto Dva predstavnika imao je BAP Racing team u klasi MX–65 – Danila Crnjanskog i Stefana Menčika. Crnjanski je zauzeo peto, a Menčik sedmo mesto. Peto mesto pripalo je Stefanu Radanovu u klasi MX–1. Drugo mesto osvojio je Branko Radanov u klasi MX–S, a njegov klupski drug Pantelija Vukobratov u istoj klasi bio je treći. Prvo, drugo i treće mesto, pripalo je vozačima BAP Racing teama, klasi MX ATV. Naime, prvi je bio Zdravko Crnjanski, drugi Dimitrije Mita Bjeloš, a treći Oliver Fekete.

– Sezonu smo završili, baš onako kako smo je i počeli – uspešno – kaže Zdravko Crnjanski vozač i predsednik BAP Racing teama.

– U našoj četvrtoj sezoni, pokazali smo svima da imamo sjajne pojedince koji još bolje timski funkcionišu. Ovo je bila naša najuspešnija sezona do sada. Moram da napomenem, da naši takmičari iz godine u godinu, beleže sve bolje rezultate, pa smo zahvaljujući njima vodeći klub u Srbiji u moto – krosu. Zahvalio bih se onima koji su nas podržali i materijalno pomogli, u sada već protekloj sezoni. Nastojali smo i nadam se uspeli, da im se na pravi način odužimo. Žao nam je što se na trkama u održanim u Bačkoj Topoli, u prvoj vožnji povredio naš takmičar Vlatko Provodovski. Želimo mu što skoriji izlazak iz bolnice i što brži oporavak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here