Stonoteniski spektakl u Bačkoj Palanci

0
1160

BAČKA PALANKA: Izvršni odbor Stonoteniskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Karakaševićem je doneo odluku da se u Bačkoj Palanci organizacije utakmica stonoteniske Evropske lige između Srbije i Bosne i Hercegovine. Ovaj duel će se održati 04.12.2018. godine od 19 časova u Sportskoj hali Tikvara, a organizator utakmice je Stonoteniski klub Tikvara i Opština Bačka Palanka.

Srbiji je u ovom važnom duelu neophodna pobeda za plasman u Prvu evropsku stonotenisku diviziju kako bi se plasirali iznad Velike Britanije koju su savladali proletos u Požegi.

Aleksandar Karakašević, predsednik Stonoteniskog saveza Srbije

Ovim povodom minulog utorka (16.10.) u poseti Bačkoj Palanci su bili predstavnici Stonoteniskog saveza Srbije, predsednik Aleksandar Karakašević i generalni sekretar Goran Kocić. Za njih je organizovan prijem u Opštini Bačka Palanka na kome su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave Vojislav Zubac i Maja Pilipović, kao i predstavnici Stonoteniskog kluba Tikvara.

Delegacija STS Srbije je izrazila visoko zadovoljstvo uslovima za održavanje ovog meča, tako da je savez doneo odluku da je Bačka Palanka idealno mesto za ovaj važan meč. Stonoteniska reprezentacija Srbije će se u Bačkoj Palanci zadržati tri dana.

Aleksandar Karakašević je učesnik 5 olimpijada, četvorostruki evropski prvak i jednom treći u Evropi i osvajač je mnogobrojnih odličja sa velikih medjunarodnih turnira.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here