Igor Jurić zaustavio vreme u Novoj Gajdobri!

941
Sa tribine u Novoj Gajdobri

NOVA GAJDOBRA: Sinoć, 26. oktobra, na dva sata, vreme u Novoj Gajdobri je stalo. Odrasli žitelji Nove Gajdobre zaustavili su sve nevažno i posvetili se najvećoj vrednosti od svih – čuvanju prava na bezbrižno odrastanje, na bezbednost i život naše dece.

Udruženje „ATOS“ bilo je domaćin tribine pod nazivom „Ukradena bezbednost“ koju je vodio gospodin Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“. Sala je bila puna i preplavljena emocijama. Igor je celog sebe dao u nastojanju da prisutnima ukaže na opasnosti koje vrebaju naše najmlađe, kao i na načine da ih od opasnosti zaštitimo.

Učesnici tribine bili su u prvom trenutku nemi. Čovek mora zanemeti od neverice kada pogleda filmove o zlodelima nad decom snimljene na osnovu istinitih događaja. A onda su progovorili, i pitali, o svemu. Bilo je i suza, i besa i tuge….ali ponajviše odlučnosti.

Odlučnosti da se zlodelima mora stati na kraj, a počinioce kazniti najoštrijim kaznama.

Udruženje „ATOS“ osuđuje medijsku hajku na gospodina Jurića i uvek će pružiti punu podršku aktivnostima Fondacije i inicijativi za uvođenje najstrožih kazni zatvora za počinioce bilo koje vrste nasilja nad decom. Igore, hvala Vam što čuvate ono najvrednije u životu svakog čoveka.

Hvala Vam što čuvate našu decu!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here