„Naš salaš MM“ – Salaš u Baču, srcu Bačke!

0
2777

Ponekad poželite da se sklonite od svakodnevnice i nahranite dušu prirodom, intimnom atomsferom i tradicionalnim okruženjem? Za vas je pravi izbor da posetite „Naš salaš MM“.

Stil stare vojvođanske idile…

Jedinstveni doživljaj domaće kuhinje u opuštenoj atmosferi vam nudi Naš salaš MM koji se nalazi na putu Bačka Palanka – Odžaci, na samom ulasku u Bač. Tik uz samu civilizaciju, a u srcu Bačke nalazi se mesto mira i hedonizma.

Okružen prirodom uz jedinstven etno enterijer Naš salaš MM nudi najukusnije specijalitete domaće i tradicionalne kuhinje. Raskošno, travnato dvorište, sa mnogo cveća i zelenila idealno su i bezbedno mesto za vaš boravak sa decom.


Ukoliko želite da pobegnete od buke, osamite se u domaćem ambijentu, ili provedete divne trenutke sa svojom porodicom, prijateljima ili kolegama, ovo mesto je idealno za takve prilike. U okviru salaša se nalazi i igralište za decu i spoljna terasa. Mesto je idealno za rođendane, veridbe, svadbe i sva ostala slavlja. Zatvorena sala može da primi 120 gostiju, dok za letnji period postoji mogućnost proslave napolju, na zelenim površinama.

Telefoni: 0691196221 , 0631196232

Osećaj doma i bakine preukusne kuhinje…

Hrana je pripemljena po starim vojvođanskim receptima, služena topla i sveže pripremljena. Gurmani mogu da uživaju u domaćim čorbama, bačkom ručku, koltletu na žaru, beloj punjenoj vešalici, pariskoj šnicli, pastrmki na žaru, punjenim, pohovanim palačinkama, raznim svežim i zimskim salatama, testom sa makom, študlama … i još puno toga.

Pogledajte kompletan meni 

 

Dođite i uverite se u autentičnost našeg salaša, zadvoljite vaša čula i doživite pravu Vojvođansku avanturu, mi Vas čekamo!

Više informacija na facebook stranici „SALAŠ“ 

Radno vreme:

od 09 do 23, petak i subota 09 do 24

KONTAKT I LOKACIJA:

Salaš se nalazi preko puta „LUKOIL“ benziske pumpe – adresa: Suljkovača bb, 21420 Bač

Telefoni: 0691196221 , 0631196232

Email: nassalasmm@gmail.com

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here