Oktobarska druženja

Biblioteka u Čelarevu

628

Mesec knjige je idealna prilika da pozovemo decu u Biblioteku i da pred njima otvorimo čarobna vrata knjige, lepote i znanja.


Prvi su utisci za decu uvek najvažniji, a u Biblioteka u Čelarevu za svoje najmlađe goste uvek pripremi lepu dobrodošlicu. Sa bibliotekarkom i vaspitačicama Jasnom Zorić i Sanjom Kukolj mališani su uživali u novim šarenim slikovnicama, lepim rečima i pesmicama za decu.

Svako dete je dobilo člansku kartu kao ulaznicu za sva buduća druženja u Biblioteci. I ovog oktobra članovi KK “Lenka Dunđerski” organizovali su druženje u prostoru Biblioteke sa članovima i ljubiteljima poezije. Još jednom su žitelji Čelareva pokazali koliko vole knjigu i koliko im znače ovakvi zajednički sastanci.

KK “Lenka Dunđerski” osnovan je 2015. godine, a njegovi članovi iza sebe imaju dosta izdatih knjiga, promocija i književnih susreta. Predsednik književnog kluba Branislav Latinović započeo je svojim stihovima ovo dvosatno druženje, a uz kafu i dobro raspoloženje vreme je brzo proteklo.

Biblioteka se još jednom predstavila kao mesto novih susreta, druženja i saradnje svih onih koji vole knjigu i lepu reč.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here