Pozorišna predstava „Udaj se muški“

Pozorišna jesen 2018.

0
684

BAČKA PALANKA: U okviru „Pozorišne jeseni“, u Gradskom bioskopu u četvrtak (01.11.) sa početkom u 20.00 časova, biće odigrana pozorišna predstava za odrasle „Udaj se muški“ u izvođenju „Ispad“ produkcije iz Beograda.


Reč je o urnebesnoj komediji. Komad je napisala Dunja Petrović, a režirala Marija Lipkovski, koja je diplomirala i masterirala na katedri za pozorišnu režiju Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Režirala je u Beču i Berlinu, a nedavno je režirala i komad Mira Gavrana „Teško je reći zbogom“.

U središtu ovog komada je priprema venčanja, i različiti pogledi na to kakva svadba da bude, ali svakako mora da zadovolji uslov, da bude i tradicionalna i moderna.

Ovaj događaj, kod likova će dovesti do otkrivanja različitih karaktera, zabluda, očekivanje. Likovi će doneti odluke, izvući pouke, i uvideće šta se sve može ukoliko vas pokreću zajedništvo i ideje.

Ovo je priča o svim našim ljudima, jer njih najbolje poznajemo.

Neobična komedija situacije, bez vulgarnosti, psovki i prizvuka “tezgarenja” i bez pretencioznih najava. Ovo je komedija posvećena svim našim prijateljstvima, svim našim izneverenim nadama i svim našim praštanjima.

U ansamblu su Stefan Uroš Tešić, kao mladoženja, Aleksandar Jovanović, Predrag Kotur, Miloš Đorđević, glumac Narodnog pozorišta iz Beograda, nagrađjivan sa više pozorišnih nagrada, Snežana Savić, poznata glumica i pevačica, i Ratko Tankosić, jedan od najvoljenijih filmskih epizodista naše kinematografije.

Cena ulaznice je 400 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here