Završava se bazen u Bačkoj Palanci

3
3512

BAČKA PALANKA: Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica izjavio je danas (02.11.) da se trenutno izvodi završna faza otvorenog kompleksa bazena u Bačkoj Palanci.


„Ono što smo čekali skoro čitavu deceniju, konačno se i desilo. Dobili smo saglasnost od Uprave za kapitalna ulaganja prošle nedelje. Na završnoj fazi izgradnje bazena biće uloženo 52 miliona dinara, tako da očekujemo da se u sledećoj godini završe dugo očekivani bazeni“, rekao je Šušnica.

On napominje da je najvažnije urađeno – bazen je osposobljen za rad, a kasnije, kroz naredne faze radova doneće se odluka da li će ovo biti zatvoreni bazeni.

„Naš najveći zadatak je bio da bazene otvorimo i odradimo prvu fazu, a nakon toga možemo pričati o ostalim fazama pa i o tome da li će biti zatvoren bazen. To bi svakako bio najveći benefit za bačkopalančane, da pored Dunava i Tikvare imamo i zatvoren bazen“, dodaje Branislav Šušnica.

Radovi će biti nastavljeni do kraja ovog meseca jer je najavljeno vreme pogodno za radove, a kasnije kako vreme bude dozvoljavalo, nastaviće se i druge faze radova.

3 KOMENTARA

  1. PO vremenu koje je bilo potrebno da se izgradi a sigurno i ceni će biti svetski rekorder od svih bazena ….
    ček polako …. još bar 20 godina …. počeli su gradnju kad su mi se deca rodila i taman će biti gotov kad mi se rode unuci … ali nadam se ne u ovom gradu i ne u ovoj zemlji lopova, lažova i kriminalaca na vlasti !!!!

  2. Gosp.Šušnica , kapitalni zločin protiv zdravlja stanovništva sela Pivnice izdavanje dozvole za rad mešaoni stočne hrane i centru sela pored osnovne škole. Premestite je u vase dvorište . Meštani

  3. Gospodo iz medija bp dali Vam je neko zabranio da izveštavate o zločinu protiv zdravlja i dali se pitate ko je zločinac i nalogodavac?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here