Na radost dece i sportista

Sportski teren u Bloku „Partizan“ dobio novu podlogu

971

BAČKA PALANKA: Tokom prošle nedelje, obnovljena je asfaltna podloga na sportskom terenu koji se nalazi u bačkopalanačkom Bloku „Partizan“.


Radove na obnovi terena – presvlačenje sa dva sloja asfalta, kao i obeležavanje, obavio je „Maraton“ iz Mačvanske Mitrovice. Ukupna vrednost radova je oko dva miliona dinara. Radove na presvlačenju terena, finansirala je Opština Bačka Palanka, a nadzor nad izvršenim poslovima, obavilo je Javno preduzeće „Standard“ iz Bačke Palanke.

[wonderplugin_slider id=21]

 

Novoj asfaltnoj podlozi najviše su se obradovala deca sportisti, koja najčešće i koriste teren, kao i rekreativci koji na njemu igraju basket i mali fudbal. Svakako da treba spomenuti, da su sada stvoreni uslovi za još kvalitetnije održavanje nekoliko turnira tokom letnjih meseci na ovom terenu, uz mnogo manje rizika od povređivanja njegovih učesnika.

Nadamo se da će teren biti korišćen, ali i čuvan na pravi način. Pod uslovom da tako bude, novopostavljena podloga će trajati dugi niz godina, na zadovoljstvo, pre svega onih, koji će koristiti sportski teren u Bloku „Partizan“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here