Trener Zlatko Ćorović preporodio Mladost iz Bačkog Petrovca

983

MLADENOVO: U okviru 13. kola Vojvođanske lige „Sever“ danas (11.11.) su se u Mladenovu sastale ekipe domaće Budućnosti i Mladosti iz Bačkog Petrovca. Ovaj derbi klubova susednih opština je izazvao dosta pažnje ljubitelja fudbala u Mladenovu, Bačkom Petrovcu i Bačkoj Palanci. Nakon rovovske bitke u 90 minuta bolje su se snašli gosti.

FK Budućnost (Mladenovo) – FK Mladost (Bački Petrovac) 0:1

Strelac pobedonosnog gola za goste je bio brzonogi Kobilarov.

Zanimljivo je da je Mladost u prvih 10 kola prvenstva osvojila samo 7 bodova, a da je u polednja 3 kola vezala i treću uzastopnu pobedu i sada se sa 16 bodova nalaze na 9. mestu tabele.

Ovaj preporod ekipe se vezuje za dolazak bačkopalanačkog trenera Zlatka Ćorovića na kormilo Mladosti. Njegov učinak je za sada 100 postotan (3/3), a Mladost će već narednog vikenda imati priliku da potvrdi dobru formu kada u Bački Petrovac dolazi ekipa Tise iz Adorjana.

Budućnost je u lošem ritmu i vezali su treći uzastopni poraz. Sa 15 bodova se trenutno nalaze na 12. mestu prvenstvene trke. Sledećeg vikenda ekipa trenera Milana Antonića gostuje u Karavukovu ekipi Poleta i tada će imati priliku da poprave utisak.

[wonderplugin_slider id=42]

 

Pogledajte sve rezultate 13. kola.

Tabela nakon 13 odigranih kola.

Utakmice 14. kola se igraju narednog vikenda.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here