Kadeti Feniksa sa učinkom 100%

0
314

KK „ Feniks“ je predhodni vikend u takmičenjima KSV nastupio sa dve selekcije.

Ekipa kadeta (2003. godište) je dočekala vršnjake iz Novog Sada KK „Sloboda Neos“. Posle početne dve pobede voljom žreba su tri vikenda bili slobodni. Pauza se videla i u igri,
naročitu u prvom periodu ovog meča. Posle odlično otvorenog meča i vodstva od sedam prema nula, kao da su pomislili da će se protivnik sam predati i da će pobeda doći sama od sebe.

Protivnik je to iskoristio i do kraja ovog perioda se vodila izjednačena borba, pa je ovaj
period završen nerešeno 13:13. U drugom periodu Feniks igra odlično u odbrani i za deset
minuta prima samo šest poena, ali igra u napadu nije bila efikasna. Feniks je promašio
mnogo otvorenih šuteva i zicera pa dobru igru u odbrani i neefikasnim napadom nisu
napravili veliku razliku. Na poluvremenu je Feniks vodi sa 25:19.

Odlična igra u odbrani je viđena i u nastavku, ali je napad profunkcionisao skoro do savršensta i ovaj period igre je Feniks dobio sa 33:13. Na ulasku u poslednji period je rezultat bio 58:32. U poslednjem periodu su svi igrači dobili šansu da igraju, što ipak nije ugrozilo rezultat pa je Feniks pobedio i u trećem meču sa rezultatom od 81:55.

Na ovom meču su za Feniks nastupili : D. Jocić, P. Radmilović, S. Radmilović, M. Marković, Z. Šijakov, V. Tošić, M. Kecman, P. Horvat, D. Kovačević, B. Olić, Đ. Milovac, J. Dragumilo.


Ekipa pionira (2005 godište) je gostovala u Vrbasu protiv istoimene ekipe. Ova generacija
nikako da utakmicu odigra u kompletnom sastavu. I da su bili kompletni domaćini su u ovom meču bili favoriti. Od samog početka igrači Vrbasa su stekli minimalnu prednost koju su uspeli da održavaju tokom prvog perioda.

I u drugom periodu su domaćini bili bolji za nekoliko poena pa su na poluvremenu imali prednost od 39:29. U trećem periodu dolazi do izražaja fizička snaga Vrbašana i prave udednjivu razliku koju uspevaju da održe do kraja meča i zasluženo pobeđuju sa 81: 55.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here