Odložena pozorišna predstava „Laži me“

Pozorišna jesen 2018.

0
611

BAČKA PALANKA: Pozorišna predstava „Laži me“, zbog bolesti glavnog glumca koja je trebala biti odigrana večeras odložena je za sledeći četvrtak 22.11. u 20.00 časova.


Svi oni koji su kupili karte za ovu pozorišnu predstavu one će važiti za sledeći četvrtak.


Pozorišni komad LAŽI ME inspirisan je crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici Saše Simonovića „O ljubavi, smrti i još nekim sitnicama“. Zamišljen je kao komedija karaktera sa elementima groteske.

Glavne uloge igraju Aleksandar Dunić, deo glumačkog toma Pozorišta na Terazijama i Sandra Bugarski, glumica Beogradskog dramskog pozorišta. Oni su sredovečni bračni par. ON je hipohondar koji sve više gubi korak sa ubrzanim društvenim promenama i savremenom stvarnošću koja sa sobom nosi neizvesnost i strah od budućnosti, a ONA je žena jakog karaktera, hrabra i preduzimljiva, spremna da se akcijom i rizikom bori protiv svakodnevne rutine i pesimizma koji joj ugrožava brak. Kada posustali supružnici, posle dvadeset pet godina, reše da otputuju u banju u kojoj su proveli medeni mesec, na scenu će isplivati laži – one svakodnevne, naivne, bele laži na koje se obično i ne osvrćemo; i one crne, teške, sudbonosne i „smrtonosne“ laži koje su pokidale tolike veze.

Cena ulaznice je 300 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here