Fiskulturna hala u Pivnicama dobila dozvolu za upotrebu

1
699

PIVNICE: Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica posetio je u četvrtak, 15. novembra 2018. godine, OŠ „15. oktobar“ u Pivnicama gde su ga dočakali v.d. direktora škole Patrik Malina i zaposleni.

Povod ove posete je bio obilazak objekta u kome se nalazi fiskulturna sala koja je nakon zamene krovnog pokrivača i izvođenja hidrantske mreže dobila upotrebnu dozvolu. U sklopu navedenog objekta nalazi se i potpuno opremljen tehničko – informatički kabinet.

Hala u Pivnicama

U svom obraćanju prisutnima Šušnica je izrazio zadovoljstvo što je fiskulturna sala posle više od deset godina dobila upotrebnu dozvolu i istakao da je ovo odličan objekat koji može da se koristi za brojne sportske aktivnosti, a ne samo kao fiskulturna sala.

Ovom prilikom odigrala se revijalna prijateljska utakmica između radnika Opštinske uprave Opštine Bačka Palanka i domaćina.

Pivnice (15.11.2018.)

1 KOMENTAR

  1. Sramota , oni su bili na čelu O.U. Bačka Palanka, kada je dodeljena dozvola za rad mešaoni stočne hrane na samo 50m. od iste škole , i sada buka i mikotoksini garniraju užinu ,vazduh …našoj deci ! Pod hitno dođite i zatvorite objekat , koji ugrožava zdravlje naše dece!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here