Restoran D-2 na novoj lokaciji, mesto za prave gurmane!

1
2578

Restoran D-2 je još davne 1987. godine otvorio svoja vrata i od tada insistira na kvalitetnoj ponudi hrane, domaćim proizvodima i brzoj usluzi. Restoran D-2 je kroz vreme menjao lokaciju, ali godinama gosti znaju gde se najbolje jede domaća hrana spremljena sa ljubavlju.

Restoran D-2 se sada nalazi na novoj lokaciji, u Ulici Veselina Masleše 50, na mestu gde je ranije bio caffe bar „Sidney“. Ukoliko se uputite u šetnju do Tikvare ili Dunava ne možete promašiti ovo mesto, jer će vas miris kuhinje, u kojoj se krčka nešto lepo, dovesti do prave lokacije.

U restoran D-2 se ne dolazi zbog fensi zalogaja, ovde se dolazi zbog dobrog i obimnog roštilja i odlične hrane. Ostatak menija takođe odlikuju specijaliteti domaće kuhinje koji će vam pri prvom zalogaju „zalepiti“ na dušu.

 

Domaće supe i čorbe, sjajna kuvana jela, sočne šnicle, pečeni šaran, smuđ, som i pastrmka, samo su deo jela spremljenih na domaći, gurmanski način.

 

D-2 odiše onim starim, toplim i domaćinskim duhom!

Vrhunska hrana aranžirana da zadovolji ne samo nepce već i vaše instagramerske foto-afinitete, zaokružiće se odličnim vinima i pićima.

Restoran „D-2“ već godinama je jedan od favorita bačkopalančana za dobru hranu i piće. On je savršen izbor za parove, prijatelje i porodice koji žele da sebi priušte nekoliko sati opuštanja u dobrom društvu sa najboljom hranom.

I naravno ne zaboravite da ostavite dovoljno mesta i za neku od sočnih poslastica koju možete izabrati između sladoleda, palačinki, baklava …

U restoranu D-2″ možete proslaviti:

  • rođendane,
  • krštenja,
  • diplomske,
  • mature,
  • veridbe,
  • proslave firmi,
  • ostale manifestacije.

„Kapacitet restorana je do 80 gostiju, a ukoliko želite da ranije rezervišete svoje mesto, pozovite restoran D-2 na 063509931 ili nas posetite lično da zajedno dogovorimo kako da na najlepši način obeležite vaš bitan datum“.

Radno vreme restorana:

Petkom i subotom:  od 08 do 01

Radnim danima: od 08 do 24

Nedeljom: od 10 do 24

Lokacija: Veselina Masleše 50, Bačka Palanka

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here