Uručeno još jedno pomagalo

Akcija „Čepom do osmeha“

744

Zahvaljujući akciji “Čepom do osmeha” Petra Stevanović je 25-o dete kojem je putem ove akcije olakšan svakodnevni život.


Njoj je ovog meseca uručena neurološka stolica BAYO, koja će joj pomoći da neometano sedi.

– Ponosni smo na sve vas, na celu Srbiju koja vredno sakuplja čepove, na svakog pojedinca koji je svojim zalaganjem doprineo Petrinom i osmesima još 24 mališana. Zajedno smo za 6 godina sakupili 180 tona plastičnih čepova i time učinili izuzetan pomak u zaštiti životne sredine, rekla je Vanja Petković, predsednica Udruženja “Čepom do osmeha” na uručenju.


– Srećni smo što udruženim snagama uspevamo da olakšamo svakodnevicu mnogobrojnoj deci, nastavićemo da podržavamo ovu akciju, a ujedno želimo da motivišemo i druge da uzmu učešće u ovoj akciji kako bismo što većem broju mališana, kao i njihovim roditeljima, olakšali i vratili osmeh u život, a našu sredinu učinili boljim i čistijim mestom – ovo su reči koje su izgovarili ovih nedelja, donoseći čepove u redakciju „Nedeljnih novina“ Mina Reljić iz Čelareva, koja ni sama ne zna koliko puta ih je sakupila i donela uz pomoć bake i njenih drugarica, Luka Vujičić koga je takođe baka učila da se čepovi ne bacaju već recikliraju.

Mina Reljić i Luka Vujičić

Izgleda da su najveće pomoćnice u akciji „Čepom do osmeha“ naših malih junaka bake. Tako je i baka Jadranka dopratila braću Železnjak – Nemanju i Ivana koji su došli po drugi put uz reči „možete nas očekivati ponovo“.

Nemanja i Ivan Železnjak

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here