Kadeti Feniksa nastavili sjajan niz pobeda

0
395

Kadeti KK „Feniks“ su gostovali u Novom Kneževcu ekipi KK „Obilić“. Posle dobrog starta u takmičenju igrači Feniks su na ovo gostovanjekrenuli da nastave niz pobeda. Možda su malo i opuštenije počeli ovaj meč jer su domaćini veoma lako poveli sa desetak poena razlike. Do kraja prvog dela igrači Feniksa su se pokrenuli, počeli malo angažovanije da igraju i uspeli da smanje prednost na 19:12. Zamajac iz prvog perioda je bio pokretačka snaga u drugom periodu. Agresivnom odbranom i brzim kontranapadima vrlo brzo uspevaju da izjednače rezultat i do kraja ovog perioda povedu sa 35:33.

I u trećem periodu su igrači Feniksa igrali dobro u odbrani. Nastavili su sa efikasnom i maštovitom igrom u napadu, pa je rezultat na kraju ovog perioda bio 56:45 za Feniks. U poslednjem periodu Feniksovce je krasila koncentrisana i smirena igra. Ni u jednom trenutku pobeda u ovom meču nije dolazila u pitanje. Utakmica je završena pobedom Feniksa 76:62.

Na ovom meču su nastupili: Gutić B., Radmilović S., Radmilović P., Marković M., Horvat P., Kovačević D., Kecman M., Dragumilo J.


Minibasket selekcija (2008. godište) odigrala je još jednu utakmicu u Novom Sadu, protiv ekipe KK „Tim sistem“. I na ovoj utakmici pokazali su veoma dobru igri. Svi igrači su dobili ravnomerno šanasu da pokažu šta znaju. Borba dva neravnopravna protivnika je završena pobedom Feniksa 48:2.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here