Pokrajinski sekretar obišao radove na izgradnji fekalne kanalizacije u Mladenovu

676

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dr Vuk Radojević, uz prisustvo predsednika opštine Bačka Palanka Branislava Šušnice, obišao je u četvrtak, 22. novembra 2018. godine, radove na izgradnji fekalne kanalizacije u naselju Mledenovo, u opštini Bačka Palanka.


Sredstva Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u sufinansiranju ovog projekta iznose 50% od ukupne vrednosti, a ukupna vrednost je preko šest miliona dinara. Ostala sredstva obezbeđena su iz budžeta lokalne samouprave. Ova faza radova obuhvata nastavak izgradnje kanalizacije u dužini od 1.275 metara, čime će biti završeno 65% ukupne kanalizacione mreže.

Sekretar Radojević je istakao da je reč o radovima koji su od izuzetnog značaja za sve građane ovog naselja u opštini Bačka Palanka, koji su bili suočeni sa nedostatkom adekvatne kanalizacije. On je podsetio da je ovo jedan od tri projekta u oblasti vodosnabdevanja i izgradnje kanalizacione mreže, koji sufinansira Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u našoj opštini, čijom realizacijom su prevaziđeni problemi vodosnabdevanja i postignuta stabilnost u ovoj oblasti

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here