Kadeti Feniksa na učinku 100%

0
348

BAČKA PALANKA: Kadeti Feniksa (2003) su minulog vikenda dočekali ekipu KK „Topola“ iz Bačke Topole. S obzirom da je do ovog kola ova selekcija Feniksa bila neporažena, u ovu utakmicu su ušli kao favoriti.

To su na samom početku meča i pokazali i sa odličnim napadom stekli deset poena prednosti, ali do kraja ovog perioda gosti uspevaju da dobrom igrom u napadu smanje prednost na 28:22. U drugom delu Feniks kontroliše rezultat, pre svega dobrom odbranom. Nedezvoljavaju protivniku da smanji prednost, a samo nekoliko promašenih zicera je bio razlog što na poluvremenu prednost Feniksa nije bila veća od 42:33.

 

Već se uspostavilo kao pravilo da Feniks u trećem periodu igra najbolje, tako je bilo i na ovom meču. Agresivnom i dobrom odbranom su slomili protivnika pa je na kraju ovog perioda rezultat glasio 63:45. U poslednjem delu je razlika nekoliko puta bila i dvadeset poena prednosti za Feniks, ali u poslednjih par minuta dolazi do malog opuštanja domaćih. Gosti to koriste i smanjuju prednost na 76:63. I posle ovog kola ova selekcija je na prvom mestu bez poraza.


SUBOTICA: Pioniri 2005 su gostovali u Subotici ekipi KK „Spartak“. Pretrpeli su ubedljiv poraz od ekipe koja predenduje na prvo mesto. Od samog početka su domaćini pokazali da su u ovom momentu bolja ekipa. Prenost je rasla iz minuta u minut. Na kraju ovog meča su domaćini pobedili sa ubedljivih 115:43.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here