Turistička ponuda opštine Bačka Palanka na sajmu turizma u Kragujevcu

681

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka predstavila je svoju turističku ponudu na 10. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu. Sajam je organizovan u hali „Šumadijasajam“ u periodu od 23. – 25.11.2018. godine.

Na štandu Turističke organizacije Vojvodine, osim Bačke Palanke, kao izlagači bili su predstavnici opština: Žabalj, Bela Crkva, Kovačica, Novi Bečej, Vršac, Kovin, Subotica, Novi Sad…

I ove godine akcenat na turističkoj ponudi naše opštine bio je na Karađorđevu u okviru kog je specijalni rezervat prirode posebno interesantan ljubiteljima lova, ali i ergela, hipodrom i Muzej konjarstva koji privlače pažnju turističkih agencija iz naše zemlje. Osim Karađorđeva posetiocima je predstavljen Muzej piva u Čelarevu, jedinstven muzej ove vrste u našoj zemlji, Specijalni rezervat prirode Bagremara kao i selo Neštin.

Na sajmu turizma u Kragujevcu predstavili su se izlagači iz Grčke, Republike Srpske i Crne Gore ali ipredstavnici turističke privrede iz naše zemlje: turističke agencije, hotelijeri, banjski centri, vinarije, seoska i poljoprivredna gazdinstva i mnogi drugi.

Za posetioce sajma organizovani su mnogobrojni zabavni i stručni sadržaji. Poslednjeg dana sajma dodeljene su nagrade za najbolje izlagače u nekoliko kategorija: najuspešnija promocija, najbolje uređen izlagački prostor i najbolji promo-materijal.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here