Parfimerija Paris: Da zasijate u punom svetlu! (AKCIJE)

0
2034

Od nedavno, u samom centru Bačke Palanke, na adresi Žarka Zrenjanina 76, otvorena je parfimerija, koja je svakako privukla pažnju prolaznika i osvojila poverenje mnogih dama u našem gradu. Parfimerija Paris je tu da Vam pomogne da postignete osećaj lepote i zadovoljstva, jer znamo koliko to dodatno utiće na Vaše samopouzdanje. Birajte najbolje za sebe i to neka budu najkvalitetnije stvari.

Sijajte u punoj svetlosti vaše lepote!

U ovoj parfimeriji možete pronaći sve proizvode za negu i lepotu vašeg tela, šminku, parfeme, preparate za održavanje vaše kose, kao i sredstva za održavanje vašeg doma i higijene i to po fenomenalnim cenama dostupne svačijem džepu.

Pogledajte deo asortimana koji je trenutno na sniženju!

 


„Neka Vam kupovina u ovoj prodavnici bude inspiracija, a mi ćemo se uvek truditi da Vam ponudimo nešto novo, lepo i zdravo“! – moto je Parfimerije Paris.

Šminka bi trebalo da naglasi vašu prirodnu lepotu, ali i da vam pruži slobodu da svoje emocije izrazite na sebi svojstven način. U parfimeriji Paris možete pronaći širok asortiman šminke: senke, maskare, ruževe, ajlajnere za oči, pudere, pribore za šminkanje (četkice, ogledala, makeup koferi i neseseri, trepavice…)

Kosa je ukras svake žene. Parfimerija Paris je mislila i na to i u ponudi ima kompletnu kozmetiku za negu vaše kose.

Žene biraju parfeme u zavisnosti od prilike i često ga usklađuju sa outfitom. U ovoj parifmeriji možete će te sigurno naći miris koji vas opisuje.

Vaš dom govori sve o vama, zato se trudite da bude što prijatniji i lepši. Na ovom mestu možete pronaći predivne dekorativne detalje za vaš dom, praktične stvari, a i širok asortiman povoljne kozmetike za odžavanje vaše kuće.

RADNO VREME

Radnim danima: od 8 do 20 časova

Subotom: od 8 do 16 časova

Požurite i ugrabite najnovije popuste!

VAŠA

Bačka Palanka, Žarka Zrenjanina 76

Kontakt: 021/751-183

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here