Izmenjen raspored sahranjivanja na grobljima u opštini Bačka Palanka

1
1437

BAČKA PALANKA: JKP „Komunalprojekt“ doneo je odluku o izmenjenim terminima sahranjivanja, tačnije, o letnjim i zimskim terminima zakazivanja i održavanja sahrana kako na gradskom, tako i na mesnim grobljima.


Saopštenje JKP „Komunalprojekta“ prenosimo u celosti:

„Obzirom da JKP „Komunalprojekt“ svakodnevno osluškuje želje i komentare svojih korisnika shvatili smo da određenom broju korisnika ne odgovaraju trenutni termini za zakazvanje i održavanje sahrana, pre svega iz seoskih mesnih zajednica.

Činjenica da je JKP „Komunalprojekt“ u skladu sa Zakonom preuzeo nadležnosti u svim naseljenim mestima trudimo se da ispunimo sve svoje obaveze prema korisnicima.

Osvrćući se na pomenutu situaciju doneli smo odluku o izmenjenim terminima sahranjivanja, tačnije, o letnjim i zimskim terminima zakazivanja i održavanja sahrana kako na gradskom, tako i na mesnim grobljima.

To podrazumeva da od 22.11.2018. sahrane mogu da se zakazuju i održavaju u zimskom periodu (01.11. – 30.03.) od 12:00 do 15:00, što znači da imamo minumum 4 termina dnevno, a u letnjem periodu (01.04. – 31.10.) od 13:00 do 17:00, što znači da ćemo imati minimum 5 termina dnevno. Sahrane će se zakazivati redom.

Na ovaj način želeli smo da izađemo u susret svojim korisnicima, a da i dalje nesmetano obavljamo posao.

JKP „Komunalprojekt“ će svakodnevno raditi na poboljšanju usluge, ali i samog kvaliteta u obavljanju svih delatnosti koje su nam poverene, jer je naš krajnji cilj zadovoljan korisnik“.

1 KOMENTAR

  1. Хоће ли цена сахрањивања након 14 часова и даље бити скупља за 16 хиљада динара?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here