Ponuda za doček Nove 2019. godine – Etno Idila, Stara Idila, Idila plus

0
2905

Jeste li spremni za najluđu noć u godini? Jeste li spremili garderobu, jeste li okupili ekipu?

Najvažnije, jeste li odlučili gde ćete se provesti u najluđoj noći?

Bačkopalanački restorani nude fenomenalne ponude za doček Nove 2019. godine, a mi ćemo predstaviti ponude Etno Idile, Stare Idile i Idile plus.


Etno Idila – POPUNJENA SVA MESTA!

Restoran prelepog enterijera nalazi se u centru Bačke Palanke, na adresi Vojvode Živojina Mišića 55 i već duže vreme predstavlja sinonim za odličnu kuhinju i sjajan provod u gradu. Ovaj restoran je spoj modernog i rustičnog, što mu i daje posebnu notu i čar.

Za najluđu noć odličnu zabavu prirediće nadaleko poznat Siniša Mrakić sa svojim bendom Mrakić bend. Njihovo iskustvo i ogroman repertoar garantuju 100% odličan provod.

U novogodišnjoj ponudi restorana Etno Idila je obezbeđen kompletan meni hrane i pića.

Cena po osobi: 4.500,00 RSD

Rezerviši na vreme!


Stara Idila

Restoran Stara Idila je smešten na korak od Dunava u Bačkoj Palanci, na adresi Ive Lola Ribara 79. Pre svega je poznat po decenijskoj tradiciji, dobroj kuhinji zasnovanoj na tradicionalnom srpskom kulinarstvu, a posebnu draž ovom mestu daju nadaleko poznati palanački tamburaši. Kada krenu sa „Imam jednu želju“, „Šešir moj“, „Kad sam bio mlađan lovac ja“, sve do „Dobro jutro Mito bekrijo“… to je garancija za sjajnu novogodišnju noć.

U novogodišnjem meniju je obezbeđena kompletna hrana i piće.

Cena po osobi: 3.500,00 RSD

Rezerviši na vreme!


Idila plus

Restoran sa prenoćištem Idila plus je za ovaj doček pripremio kvalitetnu ali veoma povoljnu ponudu. Idealno je mesto za sve one koji će za najluđu noć doći u Bačku Palanku jer u svom sastavu ima 13 soba, a ukupan broj ležajeva je 30. Sve sobe imaju kupatilo, TV, telefon, internet priključak, a objekat poseduje i saunu. „Idila plus“ se na adresi Jugoslovenske armije 59.

Za dobru muziku je zadužen Zoki bend, a za goste je obezbeđena kompletna hrana.

Cena po osobi: 2.500,00 RSD

Rezerviši na vreme!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here