Goleada u remiju Bačke i Napretka (VIDEO)

518

BAČKA PALANKA: Na premijeri 18. kola Super lige Srbije, u petak (30.11.) na stadionu Slavko Maletin „Vava“ okupilo se oko 600 najodanijih navijača i simpatizera kluba kako bi pomogli igračima Bačke da nadvise odličnu ekipu Napretka koja je u ovom duelu važila sa favorita zbog trenutne bolje forme, bolje pozicije na tabeli i boljih rezultata u posledjih nekoliko susreta.

Bačka – Napredak 3:3 (1:1)

Strelci: 0-1 Vulić 11. min 1-1 Bajić iz jedanaesterca 17. min 2-1 Čeković 58. min Eskić 66. min 2-2, 2-3 Vukanović u 70. min 3-3 Bajić iz jedanaesterca u 72. min.

Na -5 stepeni koliko je zabeleženo u gradu na levoj obali Dunava viđena je jedna prava prvenstvena utakmica puna čvrstih duela i velika doza borbenosti gde se borba prsa u prsa vodila na svakom delu terena od prvog do poslednjeg zvižduka glavnog arbitra ovoga susreta Ilije Brdara.

Posle uvodnog ispitivanja snaga na terenu prvu priliku za promenu imala je ekipa Napretka u 5. min kada je Vulić pokušao sa distance, ali je njegov šut završio preko prečke Zogovića. U 11. min Napredak vodi! Strelac Vulić prelepim golom.

Već u 17. minutu posle soloprodora Makarića golman Petrović pravi prekrśaj za najstrožiju kaznu, a sudija Brdar opravdano pokazuje na belu tačku. Siguran egzekutor sa penala bio je Filip Bajić koji preciznim udarcem vara Petrovića za poravnavanje rezultata Bačka – Napredak 1-1.

U 30. min stopostotna šansa za Ndyaea koji sam izlazi pred Zogovića, ali mu ovaj izlazi u šut i spašava čist gol. U 39. minutu dobra šansa za goste ali Ilić u poslesnjem trenutku izbacuje loptu sa gol linije. U 41. minutu odličan centaršut Trivunovića posle prekida, a Ilić sa svega pet metara od gola Petrovića šutira preko prečke.

Do kraja poluvremena ništa se specijalno nije dešavalo, tako da se na petnaestominutni odmor otišlo rezultatom 1-1.

Na početku drugih 45. minuta igralo se uglavnom između dva kaznena prostora da bi u 58. minutu napadač domaćih Damir Čeković pobegao defanzivcima gostiju i u maniru rasnog strelca savladao Petrovića za 2-1.

Millorad Kosanović, strateg gostiju pravi dvostruku izmenu što odmah donosi rezultat. Prvo je Eskić poravnao na 2-2 u 66. min da bi Aleksa Vukanović u 70. min doveo goste u vođstvo od 3-2.

Samo dva minuta kasnije novi jedanaesterac za domaće, a Bajić opet preuzima odgovornost i opet vara Petrovića za Bačka – Napredak 3:3.

Mnogo bure viđeno je u poslednjih desetak minuta susreta, ali se rezultat do kraja susreta nije menjao.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here