Da sačuvamo ono što je izgrađeno

Apel Miroslava Sićevića, direktora JP „Standard“

758

BAČKA PALANKA: Sportski teren u bačkopalanačkom Bloku „Partizan“, dobio je novu tartan podlogu, koja je nakon pet –šest dana oštećena.


O tome smo razgovarali sa Miroslavom Sićevićem, direktorom JP „Standard“:

– Cilj presvlačenja terena je pre svega, stvaranje što boljih uslova za bavljenje sportom dece i omladine. Pored toga, na terenu se tokom godine održavaju i tri turnira – u malom fudbalu, basketu i odbojci.

Sportski teren u Bloku „Partizan“, prvi je u Bačkoj Palanci dobio ovu tartan podlogu. Prema praviliniku o dečjim igralištima, nastavićemo rekonstrukciju i ostalih sportskih terena za male sportove, u opštini Bačka Palanka.

– Ovo je prilika da se dotaknemo jednog veoma izraženog problema, koji je prisutan ne samo u našoj opštini već i šire. Problem se odnosi na sve rašireniju pojavu vandalizma, na dečjim igralištima. Ova pojava nije zaobišla ni igralište u Bloku „Partizan“.

– Ono je u avgustu mesecu ove godine, dobilo novu zaštitnu ogradu iza golova, neposredno pred održavanje tradicionalnog turnira za pionire u malom fudbalu. Osim toga promenjeni su koševi, klupe, a nakon samo tri meseca morali smo delimično menjati klupe, žičana mreža iza golova je delimično oštećena, mreže na golovima takođe.

Čak i tartan podlogu koja je postavljena, samo nakon pet – šest dana vandali su oštetili. Apelujem na sve građane, stanovnike, a pre svega na našu omladinu da sačuvamo ono što smo izgradili. Ovo zbog svih nas, ali posebno onih mlađih koji ga koriste ili će ga koristiti.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here