Feniks na četri fronta

0
330

Protekli vikend su 4 selekcije Feniksa nastupile u takmičenjima KSV.

Juniori 2001 su igrali u Čelarevu

Prvi period je protekao u izjednačenoj igri. Protivnici su se smenjivali u vođstvu. Ipak, na kraju ovog perioda domaćini su imali minimalnu prednost od 19:18. I u nastavku se vodila izjednačena borba. Neizveznost je potrajala do pred kraj ovog perioda kada igrači Čelareva prave prednost od pet poena razlike.

Treći period nije doneo promene, ova uzbudljiva utakmica se nastavila. Igraci Feniksa su uspeli da smanje prednost na samo dva poena. Tek u poslednjem periodu domaćini prave veću razliku i uspevaju da pobede sa 79:69. Ovo je prvi poraz ove selekcije od početka marta 2018 godine.

Kadeti 2003 su igrali u Novom Sadu protiv ekipe KK „NS Basket“

Odličan početak Feniksa i vođstvo od šest poena. Domaćini pred kraj uspevaju da preokrenu zahvaljujući greškama igrača Feniksa i ovaj period završavaju sa pet poena prednosti. Drugi period je doneo veoma dobre odbrane obe ekipe. U takvoj igri se bolje snašao Feniks i uspeo je da smanji razliku na tri poena.

U nastavku meča je na terenu postojala samo ekipa domacina. Feniks se nije mogao prepoznati i izgubio je sa velikih 86:49.

Pioniri 2005 su dočekali ekipu KK „Dunav“ iz Apatina

Dobro su počeli ovaj meč, i stvorili minimalnu prednost, ali u drugom delu su gosti zaigrali bolje i preokrenuli rezultat u svoju korist. Na poluvreme se utišlo sa rezultatom 27:28.

U trećem periodu Feniks igra loše i nepovezano i dopuštaju gostima da povedu sa deset ponena razlike. U poslednjem periodu  je viđena dramatična i neizvesna utakmica. Feniks na minut pre kraja uspeva da izjednači i čak ima napad za potpuni preokret, ali ne uspeva da realizuje napad i gosti to koriste i pobeđuju sa konačnih 67:63.

Minibasket 2008 i mladji su igrali u Novom Sadu protiv KK „Futog“

Ova ekipa je nastavila dominaciju u svojoj konkurenciji. I ove protivnike su pobedili veoma ubedljivo. Od početka su pokazali da su bolja ekipa što su u svakom i rezultatski potvrdili. Pobedili su u i ovoj utakmici sa 39:11. Ova ekipa je prvi deo takmičenja završila bez poraza.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here