Stonoteniseri ubedljivi protiv BiH (VIDEO)

0
485

BAČKA PALANKA: Stonoteniska reprezentacija Srbije četvrtom pobedom završila je prvu fazu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. U Bačkoj Palanci, sinoć je savladala Bosnu i Hercegovinu 3:0.


Duel podmlađenih susedskih selekcija, bio je prilika da publika željna sportskih događaja, vidi na delu naslednike Aleksandra Karakaševića i Marka Jevtovića.

Nije bilo mnogo neizvesnosti u prva 2 meča u kojima su Dimitrije Levajac i Ilija Majstorović bez izgubljenog seta savladali Armina Aličića i Luku Matkovića. U trećem meču večeri, predsednik stonoteniskog saveza Srbije i još uvek naš najbolje rangirani igrač, Aleksandar Karakašević, uz niz atraktivnih poteza, bio je bolji od juniora Luke Mihailovića kojem je na startu meča pripao počasni set.

 

Naši stonoteniseri sa prethodne 3 pobede u mečevima sa Engleskom i Bosnom i Hercegovinom i pre susreta poslednjeg kola, obezbedili su prvo mesto u prvoj fazi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na predstojećem žrebu imaće povlašćen položaj, a 2 najbolje selekcije iz novoformirane grupe, steći će pravo nastupa na šampionatu starog kontinenta u Francuskoj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here