Stonoteniseri ubedljivi protiv BiH (VIDEO)

646

BAČKA PALANKA: Stonoteniska reprezentacija Srbije četvrtom pobedom završila je prvu fazu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. U Bačkoj Palanci, sinoć je savladala Bosnu i Hercegovinu 3:0.


Duel podmlađenih susedskih selekcija, bio je prilika da publika željna sportskih događaja, vidi na delu naslednike Aleksandra Karakaševića i Marka Jevtovića.

Nije bilo mnogo neizvesnosti u prva 2 meča u kojima su Dimitrije Levajac i Ilija Majstorović bez izgubljenog seta savladali Armina Aličića i Luku Matkovića. U trećem meču večeri, predsednik stonoteniskog saveza Srbije i još uvek naš najbolje rangirani igrač, Aleksandar Karakašević, uz niz atraktivnih poteza, bio je bolji od juniora Luke Mihailovića kojem je na startu meča pripao počasni set.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Naši stonoteniseri sa prethodne 3 pobede u mečevima sa Engleskom i Bosnom i Hercegovinom i pre susreta poslednjeg kola, obezbedili su prvo mesto u prvoj fazi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na predstojećem žrebu imaće povlašćen položaj, a 2 najbolje selekcije iz novoformirane grupe, steći će pravo nastupa na šampionatu starog kontinenta u Francuskoj.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here